Hopelijk heeft u honger.

Welkom.

Sense for Food verzorgt mensen. Want mensen doen smullen en genieten, daar is Sense for Food goed in. Plant u een bedrijfsfeest, een huwelijk, een communie, ... dan staat Sense for Food klaar met een volledig culinair plan. Ook logistiek heeft Sense for Food alles in huis om van uw evenement een waar feest te maken. Wij hebben een degelijke expertise op vlak van catering en feesten maar u kan ook genieten van onze kok-aan-huis service. Scroll lekker door naar onder en proef alvast van onze diensten.

FOOD EXPERIENCE

Zoekt u een creatief idee of een realisatie? Dat is een hapje voor ons.

Wij staan garant voor food design en styling. Creëren en ontwikkelen menuconcepten waarvan uw maag gaat grommen. Organiseren kooklessen, workshops of demo's en presentaties waardoor u uw keuken niet meer uit wil. Maar ook productlancering, ontwikkeling van recepten en culinaire evenementen.

Heeft u hulp nodig bij het begeleiden van een HACCP-plan? Dan kan u ook terecht op datzelfde telefoonnummer.

Verder staan wij je ook graag bij als denktank voor voeding en event-bedrijven.

G-Root

G-Root bevat gember (gigerol), kurkuma (curcumine) en kaneel (ceylon). Deze ingrediënten hebben positieve en ontstekingswerende eigenschappen voor het lichaam. Bovendien werken ze cholesterolverlagend en houden ze je gewrichten soepel.

De unieke combinatie van gember (gingerol), kurkuma (curcumine), kaneel (ceylon) en citroen zorgt voor een positieve boost voor je lichaam, goed voor de bloedsuikerspiegel, de afvoer van minder goede stoffen en de spijsvertering. In de Chinese geneeskunde worden deze specerijen en kruiden al eeuwenlang gebruikt voor hun talrijke positieve eigenschappen.

Een voedselfreak

Jelbrich

Jelbrich is een echte foodie. een voedselfreak. een hongerlover. Zijn passie voor voeding kent geen grenzen. Na jarenlange ervaring kan hij zich nu een food consultant, een cateraar en een organisator noemen.